Osallistu kiitostalkoisiin!

Kiitos on tärkeä sana, joka liian usein jää sanomatta, ja siksi osana hanketta käynnistämme myös #kokosuomikiittää -viestintäkampanjan. Sen tarkoitus on innostaa suomalaisia kiittämään myös sanoin, ja näyttää kuinka helppoa se on.

Kampanjan perusidea on yksinkertainen: haastamme kaikki suomalaiset kiittämään omia isovanhempiaan jostain arvokkaaksi kokemastaan asiasta. Mummon kutomat villasukat, kalareissut vaarin kanssa, papan taito kuunnella ja isoäidin elämänohjeet -pienetkin asiat ovat kiitoksen arvoisia. Toivomme kampanjan tavoittavan mahdollisimman monta suomalaista, ja siksi haastaammekin sinut mukaan kiitostalkoisiin!

Kampanjaan osallistuminen vaatii hyvin vähän. Siihen tarvitaan vain hetki aikaa ja älypuhelin, jolla kuvata lyhyt kiitosvideo. Ajatuksena on, että videolla vastataan kysymykseen ”mistä sinä haluaisit omia isovanhempiasi kiittää?”

Konkreettisesti osallistuminen vaatii siis vain:

  1. Muutaman minuutin aikaa
  2. Älypuhelimen, jolla kuvata kiitosvideo
  3. Videon jakamisen oman sosiaalisen median kautta tageilla #kokosuomikiittää ja #siskotjasimot

Voit muotoilla kiitoksesi myös vaikkapa blogin, runon tai valokuvan muotoon! Anna luovuutesi kukkia, tärkeintä on että kiitokset tulevat sanottua.

Sanallisten kiitosten lisäksi haastamme sinut järjestämään kiitosjuhlan! Tsekkaa täältä vinkit ja ohjeet juhlien järjestämiseen ja lähde mukaan levittämään kiitosten ilosanomaa. Laitetaan koko Suomi kiittämään – teoilla!